joi, 21 iulie 2011

Jocuri pentru copii online

Din nou despre www.meki.ro nu doar pentru ca m-am inscris in Campania Scrie de dragul copiilor, ci si pentru ca e vorba despre un site pe care il consider educativ si care arata bine atat ca aranjare in pagina, organizare, cat si in ceea ce priveste coloristica si imaginile.
Neavand copii, pana acum cateva saptamani, nu aveam idee de ceea ce se mai poate gasi in materie de jocuri pentru copii online, asa incat am dat un search pe Google si iata la ce concluzie am ajuns:

Intr-adevar pe www.meki.ro NU poti gasi:
Jocuri cu actiune, curse cu masini si motociclete, jocuri cu impuscaturi si lupte;

Pagini in care imaginile sa fie dominate de negru, foc, sabii, fum, cenusa, razboinici de tip “Mad Max”, teroristi;

Personaje Barbie siliconate, strident machiate, cu manichiura perfecta dupa ultima moda;

Pagini in care jocurile educative ori din lumea Disney se pierd printre cele cu samurai, razboaie, monstri, extraterestri, flirt si saruturi la petrecerea de la piscina.

Stiu ca exista parinti care permit copilului un acces necontrolat la ceea ce internetul le poate oferi si chiar sunt mandri de precocitatea copilului manifestata in abilitatile de utilizare a calculatorului. Pentru copilul meu insa, in mod cert as prefera jocurile de pe www.meki.ro pentru ca respira si inspira inocenta, culori calde, personaje care in general, in literatura pentru copii, sunt asociate cu bunatatea, frumusetea, gingasia, puritatea. Nu stiu cat de mult mai ajuta asemenea calitati in lumea reala, pe mine insa m-au ajutat si continuu sa cred ca daca acum nu sunt la moda, va veni o vreme cand vom putea afirma ca moda s-a reintors.
Sursa foto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu